Referenser

Utan bra resultat och bra referenser så blir man inte långvarig i denna bransch. Vi har funnits sedan 1989 och har nu i snart 30 år hjälpt företag med facility management. Vi vet vad som krävs för att varje dag kunna leverera förstklassig service. Vi vet vad som krävs för att bibehålla långvariga kundrelationer och utbilda och motivera vår personal. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra uppdrag och fler referenser från våra kunder.

Ikon

”Vi på Ramböll har anlitat Neonia som leverantör av tjänster inom facility management sedan 2007. Vi ångrar oss inte sekund. De är lyhörda och snabba. Personalen på plats känns som om de vore en del av oss, att de är personliga stämmer verkligen. Vi rekommenderar gärna Neonia, de underlättar verkligen vår vardag.”

Anna Lindström, Ramböll

Ikon

”Vi på Bring har samarbetat med Neonia sedan 2003 och de har levererat städservice till våra lokaler. Vi har mycket logistik i vår vardag och Neonia passar väl in i vår miljö med sina trevliga och engagerade medarbetare. Att städningen fungerar prickfritt är ett måste för oss – så att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på!”

Madelaine Paterson, Bring Sverige

Ikon

”Heving & Hägglund har arbetat med Neonia som partner inom facility management sedan 2006. Precis som vi, så jobbar Neonia med personlig service. Jag gillar den personliga känslan som Neonia skapar när de är hos oss. Vi gillar framförallt att få hjälp med sånt som vi inte vill hålla på med och det ger oss mer tid till annat som vi är bättre på!”

Jan Hägglund, Heving & Hägglund

Vill du veta mer om våra uppdrag & vad vi kan göra för dig?

Begär offert snabbt och enkelt online:

Kontakt

Kontakta oss

Vill du göra en offertförfrågan? Klicka här.

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.