Städfirma i Årsta

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Är du intresserad av att anlita en städfirma i Årsta? Neonia har en lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag i Årsta med städtjänster. För visst är det tröttsamt med livspusslet som aldrig tycks gå ihop? Vi på Neonia erbjuder engagerad och professionell hemstädning, flyttstädning och veckostäd!

Städhjälp med extra allt 

Vi på Neonia erbjuder er en flexibel och mångfacetterad städhjälp till bostaden i Årsta.

Behöver du klassisk veckostädning, eller klarar du dig med månatlig städhjälp?

Kanske önskar du att någon annan tog hand om fönsterputsningen inför vårsolens ankomst. Oavsett vad du behöver för städhjälp så finns vi här för dig! Våra insatser är alltid skräddarsydda efter dig som kund – det du behöver fixar vi. Om du exempelvis tar hand om vissa rum eller moment själv behöver du bara säga till. Extra allt innebär att du kan lägga till precis de tjänster som passar dig, exempelvis:

Kontakta oss

 

Erbjudande till nya kunder:

Vi bjuder på en fönsterputsning vid tecknande av nytt städabonnemang!
Varmt välkommen!

Söker du städfirma till företag i Årsta?

Neonia hjälper inte bara privatpersoner med städ. Vi utför även lokalvårdande insatser hos företag! Så om du söker städhjälp till ditt kontor, butikslokal eller annan typ av arbetsplats är du varmt välkommen till oss på Neonia. Vi kan hjälpa dig med skräddarsydda paket inom Facility Management där vi tar hand om varje lite detalj, utan att du behöver ägna det en tanke. Eller så tar vi hand om enstaka uppgifter som:

Flyttstädning till dig i Årsta 

Låt oss ta hand om din flyttstädning, och lägg energin på ditt nya hem – eller lokaler – i stället! Vi har över 30 års erfarenhet av professionell flyttstädning och använder oss av en standard som garanterar att du slipper anmärkningar vid besiktningen.

Oavsett vilken typ av städhjälp du har behov av, är det allra viktigaste för oss på Neonia att hålla en kontinuerlig dialog med våra kunder. Dina behov styr helt och hållet – det är då städningen blir som bäst.

Erfaren och professionell städfirma i Årsta 

Vi har erbjudit våra städtjänster i Årsta sedan 1989. Det gör oss till ett gediget och tryggt val av städfirma. Vi vet vad våra kunder – både privatpersoner och företag, behöver i städväg och uppskattar långsiktiga relationer lika mycket som våra kunder gör det. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en offert!

Letar ni efter städfirma?

Låt oss ge er en offert! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

  Välj tjänst

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Lokalvård

  Golvvård

  Kontorsservice

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Hemstädning

  Du väljer själv vilken typ av städning du vill få hjälp med – vi kan hjälpa dig med allt från rengöring av ytor, till tvätt, strykning och fönsterputs.

  Flyttstädning

  Njut av ditt nya hem, och låt oss ta hand om flyttstädningen i ditt gamla! Vi flyttstädar i hela Värmdö.

  Kontorsstädning

  Allt inom facility management, lokalvård, och specialiserad golvvård.