Om oss

Sedan 1989 har Neonia underlättat stockholmarnas vardag hemma och på jobbet. Det innebär att vi levererar kontorsservice och utför städning till företag och privatpersoner i hela Stockholm med omnejd. Vi erbjuder allt inom facility management. Vi vet att inget hem, eller företag, är det andra likt – därför levererar vi en personlig helhetslösning för just er. Du får en fast kontaktperson som hjälper dig lösa samtliga behov och har kontakt med dig.

Ren och trivsam kontorsmiljö

Genom en ren och trivsam arbetsmiljö värnar du om dina värdefulla medarbetare – som kommer göra ett bättre jobb och hålla sig friska och fokuserade. Vi tar oss an alla uppgifter inom lokalvård, kontorsstädning och Facility Management , stort som smått. Hör av dig med vad t ni behöver hjälp med så skräddarsyr vi en lösning tillsammans.

Med Neonias hjälp kan du och ditt företag koncentrera er på kärnverksamheten. Neonia tar hand om vardagssysslorna på företaget, så att kontoret är rent och alla servicefunktioner fungerar exakt så som ni önskar. Allt från en och samma leverantör, i stället för att krångla med flera olika. Allt paketerat i ett personligt paket. Vi hjälper er till exempel med:

  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Kaffemaskiner
  • Kontorsmaterial
  • Fruktkorgar
  • Växtskötsel

Ett glänsande rent hem

Neonia sparar din tid – som du kan lägga på annat. Tack vare RUT-avdraget så är detta nu en möjlighet för många fler än tidigare. Hemstädning eller tvätthjälp är en lyx som är tillgänglig för alla. Ditt hem är en plats som ska vara trygg på alla sätt – därför värnar vi om miljön och är kräsna i valet av städmaterial och städprodukter. När vi hjälper dig till ett rent hem gör vi det med ett rent samvete!

Vi följer självklart Serviceentreprenörernas avtalsvillkor. Här kan du läsa mer om våra villkor i detalj: Neonias Företagsvillkor

Kontakta oss, så levererar vi en lösning för just din vardag!

– Thomas Bergmark, grundare Neonia