Industristädning i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Söker du efter någon som kan utföra städtjänster i industrilokaler? Vi på Neonia erbjuder heltäckande städtjänster för både privatpersoner och företag i Stockholm. Vi är en städfirma med över 30 års erfarenhet! Våra medarbetare sätter alltid dina personliga behov i första rummet.

Miljövänlig och effektiv städning av industrigolv

Med hjälp av oss på Neonia får din verksamhet kvalitetssäkrad industristädning, oavsett omfattning och storlek.

Har du till exempel en industrilokal, garage, terminal eller lager? Den typen av verksamhet utmanar oss med sina stora ytor och ibland specifika regler kring vistandet i lokalen.

Vi har nyligen uppdaterat vår tekniska utrustning, och därmed höjt kvaliteten på vår industristädning ännu mer! Med hjälp av våra nya maskiner kan vi städa de riktigt stora ytorna på industrigolv. Och vi gör det alltid med metoder som värnar om miljön.

Industristädning Stockholm

Vad ingår i städningen?

Behöver du industristädning i Stockholm kan du känna dig trygg med Neonia. I vår industristädning ingår:

  • Städmaterial
  • Utförande
  • Egen kontaktperson hos Neonia
  • Miljöfokus
  • Ett lågt pris

Kombinera industristäd med vår andra service

Är du intresserad av att kombinera industristäd med våra andra tjänster?

Vi erbjuder också lokalvård, kontorsservice och Facility Management. Genom att kombinera fler av våra olika tjänster får du som kund ett bättre pris i slutändan, än om du hade valt flera utövare.

Du får också uppleva hur smidigt allt blir när du låter Neonia ta hand om alla städbehov – så att du kan fokusera på din verksamhets kärnvärden.

Intresserad av industristäd i Stockholm?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med industristäd, eller vill du ha en offert? Varmt välkommen att kontakta oss eller begär offert snabbt och enkelt online: