Diamantslipning av golv i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

En diamantslipning av ett golv är precis som det låter – en extra genomarbetad golvslipning för ett både skinande och lättskött resultat! Neonia är en erfaren partner som utfört diamantslipning i Stockholm i tre decennier, i butiks- och kontorslokaler såväl som i industriella lokaler.

Diamantslipning av golv i flera steg

Vi på Neonia slipar alla slags golv – både i trä, sten, marmor eller betong. Tillsammans med dig som kund går vi igenom vilket resultat ni önskar uppnå, och anpassar diamantslipningen efter den typ av golvyta ni har i er verksamhet.

Experter på industrigolv

Inom industrin är det viktigaste att golvet klarar stora påfrestningar från maskiner och kemikalier. Vår expertis gör att vi kan tillgodose alla era behov och krav. Oavsett typ av golv kan Neonia hjälpa er.

Så gör vi när vi diamantslipar ditt golv

En diamantslipning sker i regel i flera steg.

  • Vid diamantslipning av exempelvis ett betonggolv, används först en grövre slipdiamant för att kapa ojämnheter
  • Därefter finslipar man golvytan till den glans och det utseende man vill ha. Beroende på vilken nivå man väljer att slipa golvet till, kan man styra hur mycket av golvets ballast som ska vara synlig.

Ballasten utgörs av betongens sten-innehåll, och skapar en vacker effekt med mörka partier i golvet, mot en ljusare bakgrundsyta. Diamantslipning av golv kan göras med eller utan vatten som kylmedel.

Fördelar med diamantslipning:

  • Golvytan kan bli högblank eller få en jämn och mattare yta – era preferenser avgör.
  • Ett diamantslipat golv blir både vackert, effektfullt och lättskött, tack vare sin slitstarka men mycket jämna yta.
  • Diamantslipning går att utföra på både gamla och helt nylagda golv.
  • Ett diamantslipat golv är en slitstark investering och skapar ett fint blickfång både i fabrikslokaler, så väl som i butiker eller showrooms.

Vill du diamantslipa ditt golv?

Fråga oss och/eller begär offert snabbt och enkelt online: