Slipa marmorgolv i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Vi på Neonia erbjuder ett heltäckande program av tjänster inom golvvård – där ingår slipning av marmorgolv. Har du ett äldre golv som blivit slitet och kanske fått skador? Då är det enkelt att dra slutsatsen att det behöver bytas ut. Men det behöver inte vara så. Det går att återställa marmorgolvet till sin forna glans.

Därför ska marmorgolvet slipas

Vi kan hjälpa dig med marmorslipning oavsett om du har marmorgolv i din villa eller i din lägenhet. Ett golv utsätts ständigt för slitage. Det är inte konstigt att det till slut ser rejält slitet och tråkigt ut – trots det hållbara materialet. Genom att slipa golvet gör man det vackert igen, och förlänger dess livslängd så att du kan njuta av det många åt till. Oftast är det nämligen bara utan som är repig. Slipningen gör också att golvet blir lättare att städa och underhållskostnaderna minskar alltså.

Vi utför slipning i exempelvis:

  • Badrum. Det är populärt att lägga marmor som golv i badrum, men miljön gör att golvet ser slitet ut relativt fort. En slipning gör att golvet ser som nytt ut igen.
  • Kök. Även i kök är marmor ett hett material, inte så konstigt med tanke på dess eleganta utseende. När det är slitet tar vi hand om det!

Vår metod för slipning

På Neonia använder vi oss av dammfri slipteknologi. Det är mycket mer tidseffektivt än äldre metoder, och lämnar inga skadliga dammpartiklar efter sig som riskerar att sätta sig på lungorna och andningen. Dessutom är vår metod mycket mer kostnadseffektiv.

När du vill slipa marmor i Stockholm

Vi hjälper dig med slipning och vård av ditt marmorgolv i Stockholm med omnejd. Neonia har över 30 års erfarenhet av städ och underhåll av golv runt om i Stockholm. Har du frågor om slipning av marmorgolv? Välkommen att kontakta oss. Eller begär offert redan idag!

Eller begär offert redan idag!