Tvätta heltäckningsmatta i Stockholm

Har du fått fläckar på din heltäckningsmatta och behöver rengöra den? Vi på Neonia har gedigen erfarenhet av mattvätt – vi har tvättat heltäckningsmattor runtom i Stockholm i nästan 30 år!

Många fördelar med heltäckningsmatta

Fram till för ett par år sedan var heltäckningsmattan otrendig och nästan bespottad som en relik från en tidigare inredningsstil. Men fler och fler upptäcker fördelarna som heltäckningsmattan erbjuder. Att den bidrar till en känsla av ombonat och ljudisolerat såklart. Men visste du att rum med heltäckningsmattor upplevs som varmare, och därmed gör att man kan minska sin energiförbrukning? Eller att heltäckningsmattor binder till sig damm och dammpartiklar, som man sedan enkelt dammsuger upp?

Tvätt av heltäckningsmatta – så gör vi

  • Vi på Neonia tar med all utrustning som krävs hem till dig.
  • Först avlägsnar vi allt damm från mattan
  • Därefter utför vi fläckborttagning med speciellt utformade produkter och borstar.
  • Med maskin sprayrengör vi hela mattan och får bort allt smuts från den.
  • Efteråt – beträd inte mattan på ungefär åtta timmar efter tvätten – förslagsvis över natten.

Vårda heltäckningsmattan

Tar du väl hand om din heltäckningsmatta kommer den hålla sig fräsch länge. Precis som alla andra mattor och golv behöver heltäckningsmattor dammsugas regelbundet. Heltäckningsmattan är väldigt smidig då den binder damm så att det inte cirkulerar i luften som i rum med andra golv. Men dammsugning tar såklart inte bort fläckar – det krävs en djupgående rengöring. Om mattan ligger i ett välbesökt rum är det bra att rengöra den någon till ett par gånger per år.

När du vill tvätta din matta i Stockholm

Neonia utför professionell, trygg mattvätt där vi rengör dina heltäckningsmattor så att de både ser vackra ut igen – och verkligen blir rengjorda på djupet. Resultatet är en matta med många fler år framför sig, som doftar gott och är fri från kvalster. Vi garanterar en fläckborttagning som är både effektiv och kvalificerad.