Professionellt städföretag i Stockholm för städ hos privatpersoner

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Till dig som privatperson kan vi erbjuda en rad olika hushållsnära tjänster.

Städhjälp med många möjligheter

Är ni i behov av städning och städtjänster till hemmet i Stockholm? Vi på Neonia är ett städföretag som erbjuder bl.a. hemstädning, storstädning, flyttstädning, sanering och desinfektion, tvätthjälp och fönsterputsning till hela stor-Stockholm. Med RUT-avdraget är det nu möjligt för de flesta att kunna unna sig hjälp med städ hemma.

Hemstädning-hos-familj-1

Hemstädning

Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem är städat, vecka efter vecka. Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner i Stockholm, även kallat hushållsnära tjänster. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. Vi hjälper dig med städning, strykning och tvätt. Du har alltid samma person som kommer hem till dig på regelbundna tider och hjälper dig med det som du specificerat på förhand. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

Läs mer

Ekologisk städning

Neonia erbjuder ekologisk städning eftersom vi endast använder oss av naturliga rengöringsprodukter utan giftiga kemikalier.

Läs mer

Flyttstädning

En flyttstädning du kan lita på! Vi garanterar att du inte får en anmärkning vid utflyttningen! Hör av dig när du vet att det är flyttdags!

Läs mer

Fönsterputsning

Det är inte så lätt att själv putsa fönster bra och utan stänk och ränder. Vi hjälper dig att putsa dina fönster professionellt. Vi putsar in- och utvändigt och mellan fönstren så att du kan se bra ut igen. Hör av dig – så kommer vi och putsar direkt!

Läs mer

Storstädning

Vi städar lite mer detaljerat och djupare och i utrymmen som är mer svåråtkomliga än vid en vardaglig städning.

Läs mer

Strykning

Många plagg, dukar eller prydnadstyger är på gott och ont sådana som tar sig bäst ut om man stryker dem efter tvättning. Men ofta blir det inte strykningen av, och dina favoritplagg blir hängande i garderoben. Vi på Neonia kan lösa detta för dig!

Läs mer

Tvätthjälp

Vi hjälper dig med tvätt och strykning. Vare sig du har egen maskin hemma eller bokar tid i tvättstuga så erbjuder vi dig tvätthjälp. Säg hej då till tvättstugan – den tar vi hand om!

Läs mer

Städservice med många möjligheter

Vi har lång erfarenhet av städbranschen – sedan 1989 har vi som städföretag underlättat Stockholmarnas vardag med ett brett utbud av hushållsnära tjänster.

Ni avgör om ni behöver frekvent städning, eller en större städning som punktinsats.

Självklart avgör ni vad som ingår i städningsuppdraget från gång till gång – vi är flexibla och anpassar oss.

Vi är stolta över våra många kunder som återkommer år efter år, och vi värnar oerhört om våra kundrelationer.

Vill du testa oss? Kontakta oss på Neonia idag!