Golvvård i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Det många inte känner till är att golv behöver lite extra omtanke ibland, och ibland räcker det inte med veckostädningens vända med dammsugare och mopp. Hemligheten bakom motståndskraftiga och fina golv som är lätta att rengöra, är att unna golven en specialistbehandling med jämna mellanrum. Vi utför golvvård i offentliga lokaler kontor och hos företag i hela Stockholm.

30 års erfarenhet av golvvård

När du anlitar Neonia vet du att du får en erfaren och kvalificerad partner. Vi har utfört golvvård hos företag runt om i Stockholm i 30 år!

Vi utför golvvård och polering av:

  • Marmorgolv
  • Betonggolv
  • Plastgolv
  • Trägolv
  • Linoleumgolv

Vård av stengolv

Ett stengolv är tåligt och slitstarkt, men ofta utsätts det av slitage från grusiga skor i entréer, eller av den hårda belastningen på industrigolvet.

Med tiden blir stengolvet nött och slitet och behöver fräschas upp. Vi på Neonia utför städning av stengolvet såväl som ordentliga slipningar som gör att golvet blir som nytt igen.

Vård av plastgolv

Plastgolv är ett vanligt val i kontor, butikslokaler och andra lokaler. Slitstarkt och lättstädat är två anledningar till det.

Men ofta krävs lite starkare rengöringsmedel för att få det helt rent. För även om det är tåligare än andra typer av golv får också plastgolv synliga repor och fläckar om det inte underhålls korrekt, fläckarna kan tillochmed krypa ner i ytskiktet och bli permanenta.

Vi på Neonia erbjuder professionell golvvård av plastgolv, både av PVC och linoleum.

Vård av trägolv

Det vackra och tidlösa trägolvet går aldrig ur tiden och återfinns i både äldre och nyare fastigheter.

Trägolv är en säker investering som håller i många år – så länge det vårdas på rätt sätt, såklart. Vi oljar och polerar trägolv av olika träslag, och erbjuder även slipning.

Vi är specialister på golvvård

För att kunna bibehålla vackra och hela golv, så behöver du underhålla golven regelbundet. En golvyta som är motståndskraftig och lättskött kommer att underlätta och minimera det vardagliga städbehovet.

För att golvytan ska kunna bli jämn och lättskött behöver golven behandlas regelbundet. Vi på Neonia erbjuder skräddarsydd golvbehandling både i form av polering, boning, eller impregnering – dvs golvpolish eller vaxbehandling. Vi utför golvvård till alla kontor, arbetsplatser eller andra fastigheter i Stockholm med omnejd.

Hör av dig till oss så tar vi fram ett program som passar just dina olika golv. Vi råkar faktiskt var specialister på just golvvård!