Facility management

Neonia levererar allt inom facility management och paketerar det riktigt personligt så att det ska passa just er.

Vad är Facility Management?

Många av våra kunder vill köpa hela paket av lösningar inom service i stället för enstaka tjänster. Det är det som kallas Facility Management. Vi på Neonia erbjuder heltäckande paket där vi specialanpassar våra lösningar efter dina behov.

 

Flexibel Facility Service till ditt företag i Stockholm

Vi hjälper er med exempelvis:

Vi erbjuder även vaktmästeri och bemannar receptionen! Att få allt detta från en och samma leverantör underlättar mycket – inte minst för att du lämnar ansvaret och planeringen till oss.

Vi arbetar hårt för att göra er vardag ren, fin och okomplicerad så att ni kan koncentrera er på det ni kan bäst – er kärnverksamhet.

Låt oss skräddarsy lösningen för er verksamhet!

Facility Management-företag  med lång erfarenhet

Ända sen 1989 har Neonia underlättat stockholmarnas vardag. Varje dag levererar vi kontorsservice och utför städning som genomsyras av miljöperspektivet till företag i hela Stor-Stockholm. Neonia är ett städbolag men också en helhetsleverantör av kontorstjänster, Facility Management. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi uppskattar långvariga relationer och kommer därför jobba hårt för att ni ska trivas med oss!

 • Är alltid i framkant gällande nya förbättrade metoder och material
 • Har kontinuerlig utbildning inom miljötänk, kvalité & effektivisering

Facility Service effektiviserar din kärnverksamhet

Tänk dig att du aldrig mer behöver tänka på lokalvård, konferensservice, kaffemaskinen eller växtskötsel. För att inte tala om trappstäd och grovrengöring. Hur många kilon lyfts från dina axlar om allt det bara kan flyta på? Neonias Facility service handlar om att effektivisera miljön och trivseln. Nyckeln är att identifiera vilka utmaningarna är, och hitta de mest effektiva lösningarna.

Kontorsservice

Ett bra kontor skall fungera effektivt, så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Därför tar vi hand om din kontorsservice – så att du kan koncentrera dig på det du kan bäst. Vi styr upp kaffepausen, fruktkorgar, företagets växtskötsel, trädgårdsskötsel, kontorsmateriel och levererar smidigt alla förbrukningsvaror. Kontakta oss, så hittar vi en lösning för just din vardag!

Kaffemaskiner

I Sverige dricker vi mest kaffe i hela världen och utan en bra kaffemaskin skulle många företag stanna. Vi erbjuder kaffemaskiner och allt som hör därtill så att kaffet kan serveras utan avbrott varje dag.

Akvarieuthyrning

Hyr ett akvarium till ditt företag. Ett snyggt välskött akvarium är inte bara en trevlig inredningsdetalj utan har även en lugnande avstressande effekt. Vi sköter allt från leverans, montering och löpande skötsel. Vilka fiskar gillar du?

Växtservice

Trötta växter på kontoret är inte ett bekymmer längre. Vi ser till att ditt kontor alltid har snygga och nyttiga växter och blommor. Våra växtskötare ser till att vattna och sköta om dina växter regelbundet och håller dem i toppform. Hör av dig till oss så inreder vi din vardag lite grönare!

Lokalvård

Vi kan lokalvård – det bevisar våra många, långa kundrelationer. Vare sig ditt företag är stort eller litet, butik eller fabrik, så levererar vi den städningen som passar ditt företag bäst.

Kontorsmaterial

Slipp paniken när ditt kontorsmaterial tar slut! Pennor, kopieringspapper, kuvert, mappar, pärmar och annat som du behöver varje dag. Vi levererar, fyller på ditt lager så att du aldrig står tomhänt. Vi köper in i stora volymer vilket ger dig som fördelaktiga priser.

Fruktkorgar

Vi ser till att dina medarbetare kan bibehålla en jämn blodsockernivå och få i sig vitaminer med hjälp av våra nyttiga fruktkorgar. Vi levererar fruktkorgar i alla storlekar och så ofta som du önskar. Hör av dig så hittar vi rätt korg för dig.

Låt oss kontakta dig

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Referenser

  ”Jag tog hjälp av Neonia till en flyttstädning av min farmors lägenhet. Lägenheten hade inte storstädats på säkert 20 år. Efter deras arbete ville jag själv flytta in, såg ut som nytt!”

  Stefan, Södermalm

  Hitta tillbaka till kärnverksamheten – överlåt all Facility Managemant till oss

  Genom att anlita oss på Neonia får du allt som rör lokalvård, städ och småfix samlat hos en och samma leverantör.

  Oavsett hur många tjänster du behöver kan du vara säker på att vi skräddarsyr just det paket du behöver tillsammans med dig.

  Vi på Neonia har hjälp privatpersoner och företag med stöd i 30 år – vi vet vad du behöver och hur vi bäst uppnår det.

  Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller offert!

  Kontakt

  Kontakta oss

  Vill du göra en offertförfrågan? Klicka här.

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.