Facility management

Neonia levererar allt inom facility management och paketerar det riktigt personligt så att det ska passa just er. Vi erbjuder heltäckande paket där vi specialanpassar våra lösningar efter dina behov.

Vad är Facility Management?

Många av våra kunder vill köpa hela paket av lösningar inom service i stället för enstaka tjänster. Det är det som kallas Facility Management. Vi på Neonia erbjuder heltäckande paket där vi specialanpassar våra lösningar efter dina behov.

Flexibel Facility Service till ditt företag i Stockholm

Vi erbjuder även vaktmästeri och bemannar receptionen! Att få allt detta från en och samma leverantör underlättar mycket – inte minst för att du lämnar ansvaret och planeringen till oss. Vi arbetar hårt för att göra er vardag ren, fin och okomplicerad så att ni kan koncentrera er på det ni kan bäst – er kärnverksamhet.
Låt oss skräddarsy lösningen för er verksamhet!

Facility Management-företag med lång erfarenhet

Ända sen 1989 har Neonia underlättat stockholmarnas vardag. Varje dag levererar vi kontorsservice och utför städning som genomsyras av miljöperspektivet till företag i hela Stor-Stockholm. Neonia är ett städbolag men också en helhetsleverantör av kontorstjänster, Facility Management. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi uppskattar långvariga relationer och kommer därför jobba hårt för att ni ska trivas med oss!

  • Är alltid i framkant gällande nya förbättrade metoder och material
  • Har kontinuerlig utbildning inom miljötänk, kvalité & effektivisering

Facility Service effektiviserar din kärnverksamhet

Tänk dig att du aldrig mer behöver tänka på lokalvård, konferensservice, kaffemaskinen eller växtskötsel. För att inte tala om trappstäd och grovrengöring. Hur många kilon lyfts från dina axlar om allt det bara kan flyta på? Neonias Facility service handlar om att effektivisera miljön och trivseln. Nyckeln är att identifiera vilka utmaningarna är, och hitta de mest effektiva lösningarna.

Hitta tillbaka till kärnverksamheten – överlåt all Facility Managemant till oss

Genom att anlita oss på Neonia får du allt som rör lokalvård, städ och småfix samlat hos en och samma leverantör.

Oavsett hur många tjänster du behöver kan du vara säker på att vi skräddarsyr just det paket du behöver tillsammans med dig.

Vi på Neonia har hjälp privatpersoner och företag med stöd i 30 år – vi vet vad du behöver och hur vi bäst uppnår det.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller offert!

Blockquote

”Vi på Ramböll har anlitat Neonia som leverantör av tjänster inom facility management sedan 2007. Vi ångrar oss inte sekund. De är lyhörda och snabba. Personalen på plats känns som om de vore en del av oss, att de är personliga stämmer verkligen. Vi rekommenderar gärna Neonia, de underlättar verkligen vår vardag.”


Anna Lindström, Ramböll

”Vi på Bring har samarbetat med Neonia sedan 2003 och de har levererat städservice till våra lokaler. Vi har mycket logistik i vår vardag och Neonia passar väl in i vår miljö med sina trevliga och engagerade medarbetare. Att städningen fungerar prickfritt är ett måste för oss – så att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på!”


Madelaine Paterson, Bring Sverige