Städhjälp för privatpersoner i Stockholm

Att få komma hem till ett nystädat, väldoftande och rent hem är inte bara oslagbart skönt – det inger också en känsla av lugn och ro. Ett rent och städat hem är inte bara praktiskt och härligt, det är faktiskt också riktigt bra för hälsan. Vi på Neonia erbjuder städhjälp till privatpersoner i hela Stockholm!

Flexibel städning till din bostad i Stockholm

Hur är det med städningen hemma hos dig? Skulle du behöva lite städhjälp? En vanlig uppfattning är att det är väldigt dyrt och komplicerat att anlita en firma för städning, men faktum är att tack vare RUT-avdraget är ett städat hem ingen svårighet längre. Nu kan du som privatperson bosatt i Stockholm få hemstädning med personlig kvalitet, och njuta av lite guldkant i tillvaron till ett rimligt pris! Testa oss på Neonia!

Professionell & skräddarsydd städning i Stockholm

Neonia erbjuder professionell och personlig hemstädning och städservice till privatpersoner i hela Stockholm. Vi är flexibla och vana vid att ta fram skräddarsydda lösningar – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi kan göra punktinsatser eller komma över regelbundet – du väljer.

Hemstädning inklusive strykning eller fönsterputsning?

Hemstädning är bara en av alla tjänster vi erbjuder dig som vår privatkund. Hur är det t e x med smutstvätten, strykningen eller gräsklippningen? Skulle någon behöva se över rabatten? Känn dig fri att utforska alla våra olika städtjänster!

Hemstädning

Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem är städat, vecka efter vecka. Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner i Stockholm, även kallat hushållsnära tjänster. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. Vi hjälper dig med städning, strykning och tvätt. Du har alltid samma person som kommer hem till dig på regelbundna tider och hjälper dig med det som du specificerat på förhand. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

Ekologisk städning

Neonia erbjuder ekologisk städning eftersom vi endast använder oss av naturliga rengöringsprodukter utan giftiga kemikalier.

Flyttstädning

En flyttstädning du kan lita på! Vi garanterar att du inte får en anmärkning vid utflyttningen! Hör av dig när du vet att det är flyttdags!

Fönsterputsning

Det är inte så lätt att själv putsa fönster riktigt bra och utan stänk och ränder.

Vi hjälper dig att putsa dina fönster professionellt. Vi putsar in- och utvändigt och mellan fönstren så att du kan se bra ut igen! Hör av dig – så kommer vi och putsar direkt!

Storstädning

Vi städar lite mer detaljerat och djupare och i utrymmen som är mer svåråtkomliga än vid en vardaglig städning.

Strykning

Trädgårdsskötsel

Vi hjälper dig med allt ifrån trädgårdsdesign, växtval, planteringshjälp, trädgårdsskötsel till vanlig gräsklippning och ogräsrensning. Saknar du de gröna fingrarna eller bara behöver lite hjälp med gräsmattan på semestern? Lugn, vi hjälper dig!

Tvätthjälp

Vi hjälper dig med tvätt och strykning. Vare sig du har egen maskin hemma eller bokar tid i tvättstuga så erbjuder vi dig tvätthjälp. Säg hej då till tvättstugan – den tar vi hand om!

Städhjälp som vi erbjuder är bl.a.

 • Storstädning
 • Regelbunden städning
 • Fönsterputsning
 • Tvätthjälp & strykning
 • Trädgårdsskötsel
 • Gräsklippning
 • Flyttstädning

Intresserad av städhjälp? Låt oss kontakta dig!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Referenser

  ”Jag tog hjälp av Neonia till en flyttstädning av min farmors lägenhet. Lägenheten hade inte storstädats på säkert 20 år. Efter deras arbete ville jag själv flytta in, såg ut som nytt!”

  Stefan, Södermalm

  Neonia löser din städning – med ett rent samvete!

  Förutom städhjälp till privatpersoner, är Neonia även ett städbolag och helhetsleverantör av kontorstjänster, – facility management – i hela stor-Stockholm. Här får du med andra ord ett brett utbud av tjänster, från en och samma leverantör. Vi erbjuder personliga lösningar som passar just dig och ditt företags behov!

  Neonia har underlättat Stockholmarnas vardag sedan 1989. Inget uppdrag är för stort eller för litet, och vi arbetar alltid hårt för att skapa långvariga relationer.

  Tack vare vår låga personalomsättning kan vi erbjuda våra kunder samarbeten som är mer personliga än många större kollegor i branschen kan göra. Eftersom våra tjänster är av regelbunden karaktär och våra medarbetare ofta arbetar väldigt nära våra kunder, så är vår personal vår största tillgång. Det skapar en trygghet för våra kunder och vi kan kontinuerligt förbättra och utveckla våra tjänster och samarbeten.

  Kontakt

  Kontakta oss

  Vill du göra en offertförfrågan? Klicka här.

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.