Städhjälp för privatpersoner i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Att få komma hem till ett nystädat, väldoftande och rent hem är inte bara oslagbart skönt – det inger också en känsla av lugn och ro. Ett rent och städat hem är inte bara praktiskt och härligt, det är faktiskt också riktigt bra för hälsan. Vi på Neonia erbjuder städhjälp till privatpersoner i hela Stockholm!

Flexibel städning till din bostad i Stockholm

Hur är det med städningen hemma hos dig? Skulle du behöva lite städhjälp? En vanlig uppfattning är att det är väldigt dyrt och komplicerat att anlita en firma för städning, men faktum är att tack vare RUT-avdraget är ett städat hem ingen svårighet längre. Nu kan du som privatperson bosatt i Stockholm få hemstädning med personlig kvalitet, och njuta av lite guldkant i tillvaron till ett rimligt pris! Testa oss på Neonia!

Neonia löser din städning – med ett rent samvete!

Förutom städhjälp till privatpersoner, är Neonia även ett städbolag och helhetsleverantör av kontorstjänster, – facility management – i hela stor-Stockholm. Här får du med andra ord ett brett utbud av tjänster, från en och samma leverantör. Vi erbjuder personliga lösningar som passar just dig och ditt företags behov!

Neonia har underlättat Stockholmarnas vardag sedan 1989. Inget uppdrag är för stort eller för litet, och vi arbetar alltid hårt för att skapa långvariga relationer.

Tack vare vår låga personalomsättning kan vi erbjuda våra kunder samarbeten som är mer personliga än många större kollegor i branschen kan göra. Eftersom våra tjänster är av regelbunden karaktär och våra medarbetare ofta arbetar väldigt nära våra kunder, så är vår personal vår största tillgång. Det skapar en trygghet för våra kunder och vi kan kontinuerligt förbättra och utveckla våra tjänster och samarbeten.

Blockquote

”Jag tog hjälp av Neonia till en flyttstädning av min farmors lägenhet. Lägenheten hade inte storstädats på säkert 20 år. Efter deras arbete ville jag själv flytta in, såg ut som nytt!”


Stefan, Södermalm

”Vi har anlitat Neonia nu i två år. Vi har hemstädning varje måndag och det är toppen att kunna gå till jobbet med gott samvete efter helgen och sen få komma hem till en ren lägenhet. Jag skulle inte orkat göra det så bra själv!”


Johanna, Hammarby Sjöstad