Expert som slipar ditt golv i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Söker du efter professionell och effektiv golvslipning? Neonia utför tjänster inom golvslipning för i princip alla typer av golv, som trägolv, parkett, marmor och betong.

Vi skräddarsyr alltid vår service efter dina behov och önskemål, så även när det gäller golvslipning. Många hemmafixare försöker slipa golvet själva, men det är inget vi rekommenderar. Att slipa golvet är ett stort arbete som tar upp mycket plats och kan skapa störningar i ditt hem – därför ska du vända dig till en specialist som utför jobbet utan onödiga dröjsmål eller missöden.

Vi slipar golvet – du njuter av det i många år till

Neonia erbjuder dammfri golvslipning till privatpersoner. Med vår över 30 år långa erfarenhet har vi ökat livslängden på många golv runt om i Stockholm med omnejd. Med vår metod blir kan dina golv också bli som nya igen!

Efter en lyckad golvslipning har du ett fräscht golv som kommer glädja dig längre. Dels för att det blir så vackert, dels för att det blir mer lättstädat – och håller längre. En generell riktlinje är att slipa om golvet var tionde år. Det mår golvet bra av.

Därför ska golven slipas

Golven ska slipas regelbundet om du vill att de ska se fina ut och vara motståndskraftiga mot vatten och smuts. Välvårdade golvytor höjer rummets intryck. Dessutom ökar du golvets livslängd, och slipper byta ut det utan kan njuta av det i många år framöver.

Fördelar med Neonias golvslipning

  • Dammfri metod
  • Kostnadseffektivt
  • 30 års erfarenhet – du får en garanterat erfaren expert
  • En utövare som arbetar med ett strategiskt miljötänk

Bor du i Stockholm och behöver slipa dina golv? Kontakta oss!

Med oss får du hög kvalitet till rätt pris. Efter att du begärt en offert tar vi kontakt med dig och ser hur vi kan hjälpa dig. Vi slipar golvet – du får en toppresultat. Kontakta oss idag för offertförfrågan eller information!