Mattvätt i Stockholm

Har ditt företag heltäckningsmattor på golven, eller lösa mattor på utsatta ställen som entréer? Det är en smart investering som gör att golven inte blir lika slitna. Men att mattan är ren och fräsch bidrar såklart mycket till trivseln och hur välkommen besökaren känner sig!

Vi tar hand om mattorna

Neonia sköter om dina mattor enligt dina behov och önskemål – regelbundet, eller vid enstaka tillfällen. Lösa mattor hämtar vi upp, rengör och levererar tillbaka till rätt ställe. En riktlinje för heltäckningsmattor är att de bör rengöras två gånger om året.

Vi vet att fläckar och smuts på mattor ofta kan kännas som en katastrof, men var bara lugn – vi utför mattvätt på alla typer av mattor och heltäckningsmattor. Vi löser det mesta med effektiv fläckborttagning och djuprengörande mattvätt. Och du – testa en djuprengörande mattvätt innan du avgör din mattas öde – en professionell mattvätt gör enorm skillnad för din matta och för hela rummet!

Med regelbunden mattvätt ser mattorna fina ut längre

Mattorna behöver tvättas för att hålla längre. Dina mattor behöver inte nödvändigtvis ha dragit på sig en stor distraherande fläck för att man ska vilja ha en mattvätt. Du kanske helt enkelt vill rengöra mattorna lite nu och då för att få bort allt damm som samlats eller bara fräscha upp dem lite.

Faktum är att om man tar hand om sina mattor med en mattvätt ibland kommer de se fina och nya ut länge! Och fräscha snygga mattor gör en jättestor skillnad i alla rum och lokaler. Testa och upplev skillnaden!

Fördelar med vår mattvätt:

  • Effektiv borttagning av fläckar och missfärgningar
  • Damm och kvalster försvinner
  • Mattorna håller längre
  • 30 års erfarenhet av golvvård
  • Vi använder produkter som är skonsamma och miljövänliga

Vi tvättar mattor i hela Stockholm

Oavsett var i Stockholm din verksamhet finns kan vi på Neonia ta hand om dina mattor. Vi har över 30 års erfarenhet av golvvård. Vi erbjuder en professionell, djupgående rengöring som lämnar mattorna rena och fräscha – och helt fria från damm och kvalster.

Kontakta oss om du har några frågor – eller för offert!