Fönsterputsning på ert företag eller kontor i Stockholm

Hur känner du när de första små solstrålarna vågar sig fram efter vintermörkret? De allra flesta av oss kan nog känna igen känslan av förvåning över att fönstrena helt plötsligt inte ser så rena ut längre. Vi på Neonia erbjuder fönsterputs till både stora och små företag i Stockholm – så du slipper klättra på stegar eller ensam ta dig an och putsa företagets alla fönster.

Regelbunden fönsterputsning eller vid behov

Rena fönster gör verkligen en så stor skillnad. Oavsett om det rör sig om månader med snö och slask som satt sina spår eller en polleninvasion, så hjälper vi er att hålla fönstren skinande rena.

En riktigt bra fönsterputsning är inte så lätt att få till – det finns en uppsjö av olika tekniker, och det är förstås svårt att bemästra allihop. Vi putsar era fönster antingen på regelbunden basis eller som punktinsatser när ni vill se bättre ut!

Fönsterputsning och rengöring av glaspartier

Idag har många kontor inredning med större glaspartier, glasdörrar och inglasade rum. Är det så hos er också? Vi ser till att hitta en lösning för effektiv fönsterputsning av ert företags alla olika glas- och fönsterytor. Stora standardfönster eller små specialdesignade fönsterrutor spelar ingen roll – vi har lösningar för att göra alla glaspartier och fönster skinade rena. Sanering och desinfektion ingår förstås också, om behov finns. Låt oss ta hand om fönsterputsningen hos ditt företag i Stockholm – så du kan lägga din tid på annat!

Hör av dig och berätta vad du behöver hjälp med så kommer vi över!

Intresserad av effektiv fönsterputsning för just ditt företag i Stockholm?

Begär offert snabbt och enkelt online: