Polera golv i Stockholm – ta hjälp av en specialist

Ett vackert golv kan verkligen höja intrycket av ett rum. Gamla trägolv med vackra ådringar, eller marmorgolv med sin lyxiga känsla. Men det spelar ingen roll hur vackert golvets struktur är, om det är ovårdat.

Vi på Neonia erbjuder ytbehandling och polering av golv i Stockholm med omnejd.

Med vår över 30-åriga erfarenhet kallar vi oss lugnt för experter på all typ av golvvård. Vi utför behandlingar och polering av allt från parkett, trägolv, marmorgolv, plast, betong och mattvätt! Neonia utför också slipning och reparationer av golv.

Därför ska du ytbehandla ditt golv

När man behandlar golvet skyddar man det från vatten och smuts samtidigt som man rengör det. Genom att behandla eller polera golvet lägger man en grund för en hälsosam inomhusmiljö. Golvet blir lättare att hålla efter och att städa – och de kommer vara vackra och längre. Med Neonia får du en effektiv och miljövänlig golvbehandling. Vi arbetar alltid med moderna och tillförlitliga produkter och maskiner.

Det finns tre olika typer av ytbehandlingar för golv:

  • Lack. När vi polerar ditt golv lägger vi en polish som gör att golvet blir både motståndskraftigt mot smuts och får en vacker glänsande finish. Ett mycket slitstarkt alternativ som lämpar sig för i princip alla trägolv.
  • Olja. Vid behandling av trägolv kan olja användas för att skapa den hållbara, vackra och tidlösa ytan. Känslan blir varm och levande, dock skapar den inte lika bra skydd som lack.
  • Hårdvax. Som mellantinget mellan lack och olja ger hårdvax ett bra skydd mot fukt och smuts. Det passar bra till golv i till exempel hall och kök. Hårdvax skapar en finish som påminner om ett oljat golv.

Slipa och reparera golv i Stockholm

Vi utför slipning av trägolv och stengolv. Golvslipning går ut på att behandla och förädla golvet. Den här behandlingen har många fördelar, dels blir golvet vackrare och blankare, dels kommer man mycket billigare undan än om man väljer att lägga ett helt nytt golv. Det är sällan en god idé att försöka slipa golvet själv, maskinerna kan vara krångliga och det blir lätt fel. Överlåt det istället åt oss som är experter.

När du vill ytbehandla golv i Stockholm

Vill du också ha ett vackert, lättskött golv som står emot tidens tand? Kontakta Nenonia så börjar vi med en konsultation där vi går igenom dina behov. Eller begär offert så återkommer vi till dig! Har du frågor om vårt erbjudande, våra produkter eller något annat? Varmt välkommen att kontakta oss på Neonia.