Fönsterputsning i Stockholm – till fast pris!

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Drömmer du också om bländande rena fönsterrutor? Faktum är att det är svårare än man tror, att få till en riktigt bra fönsterputsning utan stänk eller ränder. Vi på Neonia hjälper dig!

Professionell fönsterputsning till er bostad i Stockholm

Vi hjälper till med professionell fönsterputsning i bostäder i hela stor-Stockholm. Vi putsar fönstren både in- och utvändigt, och mellan fönsterrutorna – så att du kan se bra ut igen! Hör av dig och berätta vad du har för fönster – så kommer vi och putsar direkt! Självklart ingår desinfektion vid behov.

Vi erbjuder ett fast pris på fönsterputsning

Antal rum Pris
1 RoK 450 kr
2 RoK 520 kr
3 RoK 620 kr
4 RoK 670 kr
5 RoK 770 kr
6 RoK 820 kr
7 RoK 920 kr
8 RoK 1020 kr
9 RoK 1150 kr
10 RoK 1250 kr
11 RoK och uppåt Ring eller maila för offert

Priserna för fönsterputsning avser vanliga 4-sidiga fönster utan spröjs och där det går att komma åt med stege.

Har du andra specialfönster hjälper vi dig självklart även med det, kontakta oss för att få uppgift om pris på fönsterputsning av fönster med spröjs, eller för fönster med flera sidor.

Priser för fönsterputsning med RUT-avdrag

Alla priser för fönsterputsning är inklusive moms. Priserna är efter RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden. Det tillkommer en serviceavgift på 30 kr om du väljer pappersfaktura. Om du istället väljer e-faktura slipper du serviceavgiften. Inställelseavgift om 150 kr tillkommer vid fönsterputsning (ej avdragsgill).

För våra återkommande abonnemangskunder tillkommer ingen inställelseavgift. Vid senare ändring eller avbokning än 5 vardagar innan uppdraget ska utföras utgår full betalning på beloppet som är efter rutavdraget på 50%.

Unna dig glasklara fönster du också!

Begär offert snabbt och enkelt online: