Butiksstädning i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Vi på Neonia har många års erfarenhet av butiksstäd och vet att många moment kräver både extra varsam, noggrann eller på annat sätt specialanpassad städning.

Professionell butiksstäd

Behöver du professionell städning av din affärslokal eller butik? Den typen av lokal är ofta mer krävande än vanlig lokalvård. Vi på Neonia har många års erfarenhet av butiksstäd och specialanpassad städning. Självklart utför vi även professionell desinfektion och sanering av ytor och lokaler vid behov.

Butiksstädning på tider som passar er

Det är sällan lämpligt att städa mitt på dagen bland alla kunder, och därför genomförs butiksstädning på speciella tider på dygnet – ofta innan öppning eller efter stängning. Detta är förstås helt avhängigt verksamhetens behov, vi är flexibla!

Lång erfarenhet av städning av affärslokaler och köpcentrum

Vi på Neonia vet hur utmaningar ska tacklas. Vi städar nämligen allt ifrån stora köpcentrum och butikskedjor till små enskilda butiker – och alla affärslokaler däremellan. Vi har många års erfarenhet av butiksstädning och har mycket bra koll på vad som krävs för ett riktigt bra städresultat.

Väderpåverkan

Vissa säsonger för med sig blötare väder, vilket i sin tur påverkar vilken grad av butiksstädning som krävs. Under en hel dag vandrar oräkneliga mängder kunder in och ut ur butiken, vilket för med sig damm, grus, regn och snöslask. Det här är vi på Neonia väl förberedda på, vi har kunskapen och redskapen för att uppnå samma fina resultat oavsett årstid.

Slitage

Beroende på verksamhet utsätts lokalen för olika nivåer av slitage. Butikens ytor påverkas av bland annat varor som rullas in och packas upp på hyllor, varor eller möbler som flyttas, och liknande. Vanlig användning av butikslokalen lämnar helt enkelt sina spår i form av slitage, skräp, smuts och damm – som ofta lägger sig på de mest irriterande platserna. Regelbunden butiksstäd minskar skadorna från slitaget och gör att lokalen håller skicket längre.

Städ av stora golvytor

En aspekt av butiksstädning är att det ofta innebär rengöring av stora, ibland enorma, golvytor. Neonia har kunskapen och kapaciteten att rengöra dessa golv. Till vår hjälp har vi maskiner som är både moderna och miljövänliga.

Våra insatser utför vi alltid med fokus på dig som kund och dina önskemål. Med våra städmaskiner kan golvytan rengöras innan öppning, och du kan välkomna dina kunder till en nystädad, fräsch och trevlig lokal. Självklart går det att kombinera den här typen av städning med våra övriga lokalvårdande insatser!

Experter på butiksstädning i Stockholm

Neonia utför butiksstädning i butikslokaler över hela Stockholm. Behöver du en annan typ av städning också? Vi erbjuder också tjänster som kontorsstäd och lokalvård runtom i Stockholm.

Genom att kombinera detta med städning av butikslokaler kan vi arbeta mer effektivt och spara på miljön då antalet transporter kan minska.

Prisvärd butiksstädning

Vi erbjuder städ av butiker på dina villkor. Genom att stämma av med dig som kund säkerställer vi att alla detaljer blir gjorda enligt dina behov och önskemål. Självklart städar vi under tider då lokalen är tom.

Har du en butik i Stockholm? Skulle du vilja delegera ut din butiksstädning och få mer tid över till kärnverksamheten? Välkomna dina kunder till en nystädad och fräsch butik – varmt välkommen att testa oss!

Är butiksstädning något du behöver hjälp med?

Begär offert snabbt och enkelt online: