Fruktkorg på jobbet

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

I den stressiga vardagen kan det ibland vara svårt att hinna få i sig tillräckligt med frukt och grönt. Att erbjuda färsk frukt i skräddarsydd fruktkorg till företagets fikaraster, är något som alltid uppskattas!

Många fördelar med fruktkorg till ert företag

Det finns många fördelar med att hålla för vana att äta färsk frukt varje dag. Dels får man i sig viktiga vitaminer som förebygger trötthet och förkylningar, och dels bibehåller man en jämn blodsockernivå.

Att ha ett jämnt fördelat energiintag under dagen, gör att man som medarbetare orkar både prestera och fokusera bättre på jobbet – och det hjälper en även att må bättre efter att man lämnat kontoret. Att ha en fruktpaus blir dessutom ett bra tillfälle att samlas och ha en fin social stund med kollegorna – och gör att fikastunden inte enbart måste kretsa kring just kaffe. (Även om det är nog så viktigt!)

Ekologisk fruktkorg anpassad efter ert företags behov

Vi på Neonia gillar ekologisk frukt och är övertygade om att du också gör det. Och för att undvika onödigt spill har vi fruktkorgar i många olika storlekar och kan leverera frukten så ofta som du önskar. Självklart bestämmer ni som företag vad ni vill ha i fruktkorgen. Vi ser till att hitta rätt korg för just er arbetsplats.

Tips: Varför inte överraska personalen med lite nötter eller mörk choklad i fruktkorgen?

Hör av dig så kommer vi över med färsk frukt till ert kontor!

Vi levererar fruktkorg till ert företag varje vecka!

Begär offert snabbt och enkelt online: