Kaffemaskin på jobbet i Stockholm – inklusive service!

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Vi erbjuder installation av kaffemaskiner på er arbetsplats, samt regelbunden service och underhåll. Vi ser till att det alltid finns ett lager av kaffebönor och andra tillbehör och att kaffemaskinen fungerar felfritt, så att ni kan njuta av en god kopp kaffe och gör det ni är bäst på.

Hur viktigt är det med gott kaffe på arbetsplatsen?

Nu kom vi in på ett viktigt ämne. I Sverige är vi bland dem som dricker mest kaffe i hela världen! Det betyder också att vi ställer höga krav på kaffet och kaffepausen har en central funktion i vardagen.

Vad innebär det här för svenska företag och kontor? Tja, utan en bra kaffemaskin skulle många företag helt enkelt stanna. Må det aldrig ske!

Service av era kaffemaskiner till kontoret i Stockholm

Vi på Neonia ser till att kaffet kan serveras på ert kontor varje dag utan avbrott – nybryggt varje morgon om ni så önskar. Genom oss kan ni både:

  • erhålla proffsiga kaffemaskiner eller kaffeautomater, och
  • vara helt säker på att de underhålls, fylls på, servas, rengörs och hålls i toppskick. Det sköter nämligen vi på Neonia åt er!

Låt oss på Neonia ta hand om era kaffemaskiner!

Vår servicetjänst av era kaffemaskiner är med andra ord en smidig lösning för er som inte själva vill stå för att administrera inköp, rengöring (inkluderat i personalens köksvecka eller inte?) och ev framtida reparation av er kaffemaskin.

Vi erbjuder service av kaffemaskiner till kontor i hela Stockholm med omnejd.

Behöver någon se över kaffe-administreringen på ert kontor? Kontakta oss på Neonia så hjälper vi er!

Är du intresserad av en ny kaffemaskin till jobbet?

Vi ser till att den fungerar – varje dag. Begär offert snabbt och enkelt online: