Kontorsservice i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Vad är kontorsservice?

Kontorsservice innebär allt arbete som måste skötas för att hålla ett kontor eller en arbetsplats igång och i drift.

Exempelvis ser vi till så att inte pappret eller patronerna till skrivaren tar slut, pysslar om era växter så att de både mår bra och ser fina ut, ordnar med vackra snittblommor till receptionen, styr upp kaffepausen med gott kaffe och ser till att ni alltid har allt kontorsmaterial och alla förbrukningsvaror ni behöver på plats. Egentligen allt det där som man förväntar sig att ”någon annan” ska ta hand om – det fixar vi!

akvarium-1024×682

Akvarium

Hyr ett akvarium till ditt företag. Ett snyggt välskött akvarium är inte bara en trevlig inredningsdetalj utan har även en lugnande avstressande effekt. Vi sköter allt från leverans, montering och löpande skötsel. Vilka fiskar gillar du?

Läs mer

Kaffemaskiner

I Sverige dricker vi mest kaffe i hela världen och utan en bra kaffemaskin skulle många företag stanna. Vi erbjuder kaffemaskiner och allt som hör därtill så att kaffet kan serveras utan avbrott varje dag.

Läs mer

Entrémattor

Entrémattor är inte bara viktiga för att stoppa smutsen vid dörren – det bidrar till det allra första intrycket av ditt företag eller butik. Hos oss på Neonia kan du hyra ditt företags entrématta – vi byter ut och tvättar dem regelbundet åt dig.

Läs mer

Fruktkorgar

Vi ser till att dina medarbetare kan bibehålla en jämn blodsockernivå och få i sig vitaminer med hjälp av våra nyttiga fruktkorgar. Vi levererar fruktkorgar i alla storlekar och så ofta som du önskar. Hör av dig så hittar vi rätt korg för dig.

Läs mer

Hygienartiklar

Det finns en del saker på ett kontor som absolut inte får råka ta slut – pappershanddukar, tvål och toalettpapper för att nämna några. Vi levererar, inventerar och fyller hela tiden på så att ni alltid har alla hygienartiklar på plats.

Läs mer

Kontorsmaterial

Slipp paniken när ditt kontorsmaterial tar slut! Pennor, kopieringspapper, kuvert, mappar, pärmar och annat som du behöver varje dag. Vi levererar, fyller på ditt lager så att du aldrig står tomhänt. Vi köper in i stora volymer vilket ger dig som fördelaktiga priser.

Läs mer

Växtservice

Trötta växter på kontoret är inte ett bekymmer längre. Vi ser till att ditt kontor alltid har snygga och nyttiga växter och blommor. Våra växtskötare ser till att vattna och sköta om dina växter regelbundet och håller dem i toppform.

Läs mer

Trevlig och trivsam arbetsmiljö på kontoret

Det är naturligtvis jätteviktigt att kontoret alltid är rent och städat. Men för själva trevlighetsfaktorn är det några fler saker som måste till.

Vi är experter på kontorsservice och gillar verkligen att göra er arbetsplats till en trevlig och trivsam miljö. Vi ser till att ni har fruktkorgar fyllda med fräscha och läckra frukter, vi har både växtservice och akvarieservice, vi levererar och fyller på med hygienartiklar och förbrukningsvaror, köper gott fika till det viktiga månadsmötet, pantar burkar och återvinner glas och metall och mycket annat. Vi tar till och med hand om ert företags trädgårdsskötsel!

Vi är flexibla och det finns kanske många fler saker ni behöver hjälp med och då ser vi till att hitta en lösning för er!

Här är några exempel på vad som kan ingå i vår kontorsservice:

  • Service av kaffemaskiner
  • Skötsel av akvarium
  • Växtservice
  • Påfyllnad av hygienartiklar
  • Påfyllnad förbrukningsmaterial
  • Påfyllnad av kontorsmaterial
  • Fruktkorg
  • Trädgårdsskötsel
  • Mötesfika
  • Snittblommor till receptionen