Lokalvård och städning för företag i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Är ni i behov av kontorsstädning? Eller kanske lokalvård i er Stockholmsbutik, varuhus eller fabrik? Vare sig du har ett stort eller litet företag i Stockholm vet vi exakt hur vi ska anpassa vår städning för att uppnå absolut bästa resultat. Våra många, långa kundrelationer är ett kvitto på vårt hårda arbete.

Vi tar städning och lokalvård på allvar

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi alltid skräddarsyr era städtjänster efter vad som passar just er och era lokaler. Vår städpersonal har lång erfarenhet och utbildas kontinuerligt inom lokalvård och facility service.

store-scaled-1024×670

Butiksstädning

Behöver du professionell städning av din affärslokal eller butik? Den typen av lokal är ofta mer krävande än vanlig lokalvård. Vi på Neonia har många års erfarenhet av butiksstäd och specialanpassad städning. Självklart utför vi även professionell desinfektion och sanering av ytor och lokaler vid behov.

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning är krävande, man måste röja undan skräp och återvinna material. Ofta kan det finnas svåra fläckar, och det klassiska byggdammet som lägger sig överallt innehåller inte sällan skadliga partiklar. Det krävs både god fysik och planering. Neonia skräddarsyr den byggstädning som just du behöver. Det kan vara professionell grovstädning, renoveringsstädning eller slutstädning – den där finputsen som ger det där lilla extra efter ett avslutat projekt. Låt oss ta hand om din byggstädning, så får du tid över att lägga på er kärnverksamhet istället!

Läs mer

Flyttstädning

En flytt till nya lokaler blir ännu trevligare när man vet att man inte behöver bekymra sig över flyttstädningen i den förra lokalen utan lugnt kan lämna det bakom sig. Vi på Neonia tar oss an flyttstädningar av lokaler i hela Stockholmsområdet för både stora och små företag, självklart inklusive sanering och desinfektion av ytor/rum vid behov.

Läs mer

Fönsterputsning

Hur känner du när de första små solstrålarna vågar sig fram efter vintermörkret? De allra flesta av oss kan nog känna igen känslan av förvåning över att fönstrena helt plötsligt inte ser så rena ut längre. Vi på Neonia erbjuder fönsterputs till både stora och små företag i Stockholm – så du slipper klättra på stegar eller ensam ta dig an och putsa företagets alla fönster.

Läs mer

Kontorsstädning

Vi på Neonia har både lång erfarenhet och goda kunskaper i hur man utför professionell och effektiv kontorsstädning. Utöver själva kontorsstädningen erbjuder vi även omfattande kontorsservice d.v.s relaterade kringtjänster för att bidra till trivsel, som exempelvis växtservice, leverans av fruktkorg, gott kaffe och mycket annat.

Läs mer

Möbeltvätt

Med tiden samlas damm och smuts och fläckar, som drar ner på helhetsintrycket. Damm som samlas i möbler försämrar dessutom inomhusluften avsevärt och kan skapa allergier. Du behöver inte köpa nya möbler för det! Med vår möbeltvätt blir möblerna som nya igen, vilket är ett snällare val mot både miljö och plånbok. Naturligtvis ingår desinfektion och sanering av alla ytor som är i behov av detta.

Läs mer

Sanering

Ibland räcker inte den vanliga städningen till, ibland krävs det lite mer. Det är där vi kommer in i bilden. Vi sanerar alla slags hus, lägenheter, lokaler, fabriker, källare, vindsförråd, garage m.m. Vi har lång erfarenhet av sanering och desinficering i hela Stockholm och har alla redskap som behövs.

Läs mer

Industristäd

Med hjälp av oss på Neonia får din verksamhet kvalitetssäkrad industristädning, oavsett omfattning och storlek. Har du till exempel en industrilokal, garage, terminal eller lager? Den typen av verksamhet utmanar oss med sina stora ytor och ibland specifika regler kring vistandet i lokalen.

Läs mer

Storstädning

Har ni renoverat på kontoret eller är det helt enkelt dags för vår- eller höststädning? Med jämna intervaller behövs en riktig storstädning, med eventuell sanering och desinfektion, då den både förlänger livslängden på ytorna och lägger grunden för era medarbetares välbefinnande.

Läs mer

Trappstädning

Det första man möts av i en byggnad är entrén och trappuppgången. Precis som i många andra sammanhang, är det första intrycket väldigt viktigt. Med en inbjudande entré visar man sina besökare värdighet och får dem att känna sig välkomna.

Läs mer

Professionellt utförd städning innebär enligt oss på Neonia:

  • Användning av rätt städmetoder för en effektiv och tidseffektiv städning
  • Användning av rätt städmaterial – hygieniska moderna och miljövänliga material, samt
  • rätt slags rengöringsmedel – miljövänliga så långt detta är möjligt – till varje moment.
  • Professionell sanering och desinfektion av ytor och lokaler.

Förutom att kontor och lokaler blir glänsande rena och fräscha, förebygger man genom en professionellt utförd städning både smittspridning, samt spar på vår känsliga miljö. Och genom att städa på rätt sätt höjer man även livslängden på både golv och inredning. Detta är något vi brinner för – vi tar lokalvård och städning på stort allvar!

Professionell och effektiv industristädning

Behöver du städhjälp till industrilokaler eller liknande verksamhet? Vi på Neonia erbjuder effektiv städning av industrigolv  med moderna och miljövänliga maskiner.

Varför inte kombinera lokalvård från Neonia med vår industristädning? Vi har kapaciteten att städa de riktigt stora ytorna, och vi erbjuder all form av lokalvårdande insatser – allt för att kunna tillgodose alla typer av företags olika behov. Vi vill göra det enkelt för dig som kund att få en komplett städinsats och resultatet du eftersträvar.

Industristädning Stockholm

Vill du ha hjälp med städning av era lokaler, kontor eller industri runt Stockholm?

Här kan du smidigt och snabbt begära en offert online: