Stenslipning av golv i Stockholm

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

Neonia är en av stan’s ledande experter på golvvård. Vi levererar kvalitetssäkrad och högklassig stenslipning av golv hos företag runt om i Stockholm med omnejd.

Stenslipning av alla typer av golv

Alla golv slits med tiden och behöver behandlas. Det gäller även stengolv, trots den robusta och tåliga kvaliteten. Neonia slipar, putsar, lagar, polerar och ytbehandlar dina stengolv och stentrappor så att de blir som nya!

✓ En professionellt utförd stenslipning ger ett snyggt resultat och minskar det dagliga städbehovet samt sparar kostnader.

Neonias system med slipmaskin utför torr- eller våtslipning av stengolv i material som:

  • Betong
  • Marmor
  • Natursten

Blank, superblank eller sidenmatt?

Stengolv är ett givet val i industrilokaler och lager, men även i butiker och entréer till hotell och kontor. Beroende på verksamhet skiljer sig behoven och typen av slitage.

Neonia har kompetensen att slipa stengolv i alla typer av verksamheter. Golv av marmor, granit, kalksten och skiffer kan alla bli som i nyskick! Välj mellan blank, superblank eller sidenmatt finish. De här ytbehandlingarna fungerar som impregnering och skyddar golven under våra mörka, kalla och blöta årstider.

Behandling efter slipning av golv

Impregnering och polering gör att smuts inte kan tränga ner genom stenen då det bildas en ytbarriär.

Det gör otroligt stor skillnad och du kan släppa alla tankar på att investera i ett helt nytt golv. Men golvvård ska utföras på regelbunden basis, om man vill behålla samma finish bör man göra en polering runt vart fjärde år, i trapphus och entréer vartannat år.

Vill du få dina golv vackra igen?

Undrar du något om våra slipmetoder, eller om vi kan hjälpa just dig? Vi är experter på golvvård, kontakta oss vid alla frågor kring ditt golv. Eller begär offert snabbt och enkelt online: