Referenser

De flesta av våra nya kunder kommer till oss via rekommendationer. Ett bra resultat, bra relationer och bra rekommendationer är A och O för oss.

Utan bra resultat och bra referenser så blir man inte långvarig i denna bransch, och vi vet vad som krävs för att varje dag kunna leverera förstklassig service. Vi har funnits sedan 1989 och har massor av nöjda kunder, och tycker väldigt mycket om långvariga relationer.

Vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete och med vår fina och engagerade personal! Vi ger inte upp förrän du är nöjd!

Företag

”Vi på Ramböll har anlitat Neonia som leverantör av tjänster inom facility management sedan 2007. Vi ångrar oss inte sekund. De är lyhörda och snabba. Personalen på plats känns som om de vore en del av oss, att de är personliga stämmer verkligen. Vi rekommenderar gärna Neonia, de underlättar verkligen vår vardag.”

Anna Lindström, Ramböll

”Vi på Bring har samarbetat med Neonia sedan 2003 och de har levererat städservice till våra lokaler. Vi har mycket logistik i vår vardag och Neonia passar väl in i vår miljö med sina trevliga och engagerade medarbetare. Att städningen fungerar prickfritt är ett måste för oss – så att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på!”

Madelaine Paterson, Bring Sverige

”Heving & Hägglund har arbetat med Neonia som partner inom facility management sedan 2006. Precis som vi, så jobbar Neonia med personlig service. Jag gillar den personliga känslan som Neonia skapar när de är hos oss. Vi gillar framförallt att få hjälp med sånt som vi inte vill hålla på med och det ger oss mer tid till annat som vi är bättre på!”

Jan Hägglund, Heving & Hägglund

Privatkunder

”Vi har anlitat Neonia nu i två år. Vi har hemstädning varje måndag och det är toppen att kunna gå till jobbet med gott samvete efter helgen och sen få komma hem till en ren lägenhet. Jag skulle inte orkat göra det så bra själv!”

Johanna, Hammarby Sjöstad

”Jag tog hjälp av Neonia till en flyttstädning av min farmors lägenhet. Lägenheten hade inte storstädats på säkert 20 år. Efter deras arbete ville jag själv flytta in, såg ut som nytt!”

Stefan, Södermalm

”Jag är supernöjd med Neonia. De städar min lilla lägenhet varannan vecka och det bästa av allt är att de även tvättar min tvätt. Och de bokar även en ny tid i tvättstugan varje gång. Värt alla pengar i världen!”

Lisen, Vasastan

”Jag är ensamstående med 2 små barn – och efter helgen med mina barn så får jag hjälp med städ och tvätt. Så nu kan jag leka med mina barn fullt ut och städ- & tvättångesten är borta! Med RUT-avdraget så är det verkligen billigt för att få mer tid till mina barn. Jag rekommenderar er starkt”

Malin, Enskede

Vill du veta mer om våra uppdrag & vad vi kan göra för dig?

Begär offert snabbt och enkelt online: