Parkettslipning i Stockholm

Tycker du också att trägolv är bland det vackraste man kan ha hemma? Trä är ett av våra mest älskade och använda material för golv. Vi på Neonia slipar alla typer av trägolv. Oavsett om du har fiskbensparkett, lamellparkett eller ett massivt trägolv av furu, ek eller något annat träslag kan du alltid vända dig till Neonia för ett perfekt, dammfritt resultat. Vi är ett auktoriserat serviceföretag som utför parkettslipning år privatpersoner i Stockholm.

Så slipar vi trägolv

Traditionellt sett har slipning av trägolv varit förknippat med massiva mängder av smuts och damm, som innehåller partiklar som är skadliga att andas in. Ovanpå det var det ofta svårt att städa bort dammet, så man exponeras för dammet under lång tid. Inte så konstigt att många drar sig inför en nödvändig parkettslipning.

Vår metod består av den senaste tekniken inom golvvård. Det innebär att vi använder maskiner som suger upp allt damm redan under tiden som slipningen pågår.

När du vill slipa trägolv i Stockholm

Genom våra år i servicebranschen har vi byggt upp ett brett nätverk av kunder i Stockholm med omnejd. Nu är det dags att du också tar tag i slipningen av golven hemma. Som det auktoriserade serviceföretag vi är erbjuder vi parkettslipning som är både miljövänlig, effektiv och dammfri.

Kontakta oss för mer information, eller begär en offert redan idag!