Städfirma i Enskede

Till oss vänder du dig när du vill ha professionellt utförd städning. Teckna abonnemang hos oss så får du regelbunden städhjälp du kan lita på. Du bestämmer själv vad du vill ska ingå, vad sägs till exempel om tvätthjälp och strykning, eller fönsterputsning? Självklart torkar vi golv, bäddar sängar och tömmer papperskorgar. Vi på Neonia använder miljövänliga produkter och redskap när vi städar.

Hemstädning med extra allt

Letar du efter ett enkelt sätt att förenkla vardagen och få ”livspusslet” att gå ihop? Vi på Neonia har hjälpt många till en smidigare vardag med minskad stress. För att inte tala om mer harmoniska familjerelationer där ni slipper bråk om vem som dammsuger och vem som tömmer tvättmaskinen. Neonia har utfört professionell hemstädning hos privatpersoner i Stockholm i över 30 år! Läs mer om hemstädning här.

Flyttstädning för dig som bor i Enskede

Ska du flytta? Visst finns det inget tråkigare i det läget än att återvända till ditt gamla, tomma hem för att städa? Låt vår städfirma ta hand om flyttstädningen istället, så får du tid att inreda och drömma dig bort till det nya boendet. Vi på Neonia har gedigen erfarenhet av flyttstädning av bostäder och lokaler av alla storlekar. Så släpp tankarna på hur du ska frakta dammsugaren eller om besiktningen kommer gå igenom. Med oss får du personlig städhjälp anpassad efter dina behov. Vi arbetar alltid enligt vår checklista för flyttstädning, läs gärna om vad som ingår i flyttstädning här!

Varmt välkommen att kontakta oss på Neonia för mer information eller bokning av våra tjänster

Kontakta oss

 

Erbjudande till nya kunder:

Vi bjuder på en fönsterputsning vid tecknande av nytt städabonnemang!
Varmt välkommen!

Offertförfrågan

Låt oss ge er en offert! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

  Välj tjänst

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Lokalvård

  Golvvård

  Kontorsservice

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Städning Privat

  Vi erbjuder olika tjänster inom städning, golvvård och trädgård för privatpersoner i Nacka.

  Städning Företag

  Vi erbjuder facility management för alla företag i Nacka. Vad behöver ditt företag hjälp med?