Vill ni beställa in extra städning till kontoret i Stockholm?

Se pris för hemstäd eller företagsstäd

Vad kostar det? Beräkna själv i vår priskalkyl.

Priskalkyl

De flesta företag brottas just nu med stora utmaningar som en följd av Covid-19 pandemin. Vi på Neonia uppmuntrar alla att följa folkhälsomyndighetens riktlinjer, samt att hålla sina händer och sina utrymmen så absolut rena som möjligt.

Vi hjälper dig med extra städning och sanering av din arbetsplats!

Oavsett om det har konstaterats misstanke om Covid-19 på er arbetsplats eller ert kontor i Stockholm, eller om ni bara vill beställa in extra städ i förebyggande syfte, så kan ni lita på att Neonia erbjuder effektiva städtjänster med välutbildad och erfaren personal på plats.

Vi hjälper er med sanering och städning av:

  • Sanering av lokalen eller arbetsplatsen
  • Sanering av inventarier och inredning
  • Städning och sanering av tangentbord, skärmar och dyl elektronisk utrustning
  • Möbeltvätt
  • Sanering av kök och badrum, samt toaletter.

Det är en påfrestande tid för oss alla just nu, inte minst för alla i riskgrupper, och för näringsidkare så som småföretagare. Vi hoppas på snabba vetenskapliga framsteg i kampen för att ta fram ett nytt vaccin, och vi hoppas att vi alla under tiden kan hjälpas åt att hålla livsgnistan uppe tillsammans!

Vi hjälper dig!

Hjälp och stötta varandra, stanna hemma om du är sjuk, handla livsmedel och förnödenheter med omsorg och respekt, tvätta händerna ofta och håll rent och snyggt i de lokaler och arbetsplatser du vistas på.

Det kan kännas tungt, och som att det är mycket att hålla reda på – därför hjälper vi på Neonia gärna till med er städning och sanering i Stockholm med omnejd, både i kontor, butik eller annan typ av lokal!

Hör av er redan idag så kommer vi förbi!