Städfirma i Nacka

Vi på Neonia vet att tiden inte alltid räcker till som man hade önskat. Vardagen är fylld av allt från försenade frukostar, till jobbdeadlines, fulla kalendrar och sandiga overaller. Tid är ofta en bristvara, men vi på Neonia vill gärna ger er vardag lite extra utrymme till att handla om annat än städning. Vår städfirma erbjuder alla typer av städtjänster i Nacka, så väl som i övriga Stockholm.

Städning i Nacka

Oavsett om du behöver veckostädning till ditt företags lokaler i Nacka, månatlig kontorsstädning eller hemstädning för att få en aktiv vardag att gå ihop – så hjälper vi dig att hitta en lösning! Självklart erbjuder vi ekologisk städning – för både din och vår miljös skull.

Vi på Neonia erbjuder bland annat:

 • Allt inom Facility Management
  Lägg fokus på er kärnverksamhet, låt oss på Neonia ta hand om resten! Förutom kontorsstädning till ert kontor i Nacka erbjuder vi allt inom Facility Management, från distribution av kontorsmaterial till fruktkorgar eller preppning av er kaffemaskin.
 • Flexibel och effektiv hemstädning
  Du väljer själv vilka städtjänster du önskar, och vi anpassar upplägget helt och hållet efter vad som passar dig. Våra medarbetare har alla lång erfarenhet av professionell städning, och ser garanterat till att ta fram den absolut bästa versionen av ert hem!
 • Hjälp med strykning
  Det är ofta svårt att kombinera strykfria plagg med en stilren känsla – samtidigt som man helst vill lägga sin tid på annat än att stryka. Ta fram det bästa i dina kläder – låt oss hjälpa dig med professionell strykning!
  När du är ute efter en städfirma i Nacka med lång erfarenhet, och ett genuint intresse i att göra ditt hem eller kontor riktigt professionellt rent och städat – tveka inte att höra av dig till oss på Neonia!

Kontakta oss

 

Erbjudande till nya kunder:

Vi bjuder på en fönsterputsning vid tecknande av nytt städabonnemang!
Varmt välkommen!

Letar ni efter städfirma?

Låt oss ge er en offert! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

  Välj tjänst

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Lokalvård

  Golvvård

  Kontorsservice

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Städning Privat

  Vi erbjuder olika tjänster inom städning, golvvård och trädgård för privatpersoner i Nacka.

  Städning Företag

  Vi erbjuder facility management för alla företag i Nacka. Vad behöver ditt företag hjälp med?