Städfirma på Södermalm

Behöver du städhjälp på Södermalm?

Vi på Neonia vet själva hur det är – ibland räcker tiden inte riktigt till. Man vill helst ha alla möjliga bollar i luften samtidigt, både vad gäller jobb, familjeliv, träning och egna projekt. Men dygnet envisas med att vara lika långt (kort!) som det alltid är.

Neonia kan inte förlänga ditt dygn – men vi kan hjälpa dig att få tid över till annat än städning!

Städ hos privatpersoner på Södermalm 

Önskar du dig ett riktigt professionellt städat hem? Tänk att komma hem efter en härlig arbetsdag – till ett ännu härligare hem! Som stockholmsbaserat städföretag har Neonia hjälpt privatpersoner på Södermalm till ett fläckfritt hem och smidigare liv i över 30 år. Vi skräddarsyr alltid städningen utefter dina behov och önskemål – vill du ha hjälp med fönsterputs och tvätt också? Neonia hjälper dig med det så att du kan fokusera på roligare saker under din lediga tid.

Kontakta oss

 

Erbjudande till nya kunder:

Vi bjuder på en fönsterputsning vid tecknande av nytt städabonnemang!
Varmt välkommen!

Företagsstäd Södermalm 

Oavsett om ditt företag på Södermalm behöver regelbunden lokalvård av arbetsplatsen, eller om det handlar om mer enstaka städinsatser så har vi lösningen för era behov. Neonia erbjuder helhetslösningar och paketpris lika självklart som den mer sällan förekommande lokalskötseln. Vi hjälper dig bland annat med:

 • Kontorsstädning
 • Flyttstädning
 • Kaffemaskiner
 • Kontorsmaterial

Varför inte låta oss ta hand om leveransen av arbetsplatsens fruktkorgar? Ett enkelt sätt att skapa trivsel och välmående hos personalen. Vi är inte bara en städfirma, vi är en komplett leverantör av allt inom lokalvård och Facility management!

Letar ni efter städfirma?

Låt oss ge er en offert! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

  Välj tjänst

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Vilken/Vilka tjänster är du intresserad av?

  Lokalvård

  Golvvård

  Kontorsservice

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Ekologiskt städ på Södermalm 

  Vi utför endast ekologisk städning med miljövänliga produkter. Det tror vi är bättre både för miljön, våra anställda och inte minst dig som kund. Det bidrar till att minska allas klimatavtryck, och det har också bevistas att astma- och allergiproblem minskar av ekologiska städprodukter.

  Flytta på Södermalm? Boka flyttstäd hos oss! 

  Grattis till nya boendet! Ska du flytta till, från eller inom Södermalm? Oavsett kan vi på Neonia hjälpa dig med flyttstäd. Slipp det tråkigaste av alla städjobb och njut av ditt nya boende i stället – helt utan att oroa dig för om besiktningen ska gå igenom. Vi är ett rutinerat städföretag med stor erfarenhet av flyttstäd  – både hos företag och privatpersoner.

  Vi är en engagerad städfirma 

  Neonia värdesätter långsiktiga kundrelationer, och har så gjort sedan starten år 1989. Vi utför högkvalitativ, effektiv och även ekologisk städning åt både bostäder och företag på Södermalm. Vi prioriterar alltid att bibehålla en frekvent dialog med dig som kund, och självklart har vi kollektivavtal.

  För en medveten städfirma på Södermalm i Stockholm med genuint engagemang i alla våra städuppdrag – tveka inte att höra av er till oss på Neonia!